RAM 1500 Classic külső megjelenése

RAM 1500 Classic

Egy klasszikus sosem öregszik

Az SLT Black csomaggal és a Warlock modellel visszatérő, megújult RAM 1500 Classic időtálló értékkel és évek óta bevált koncepcióval győz le mindent.

RAM 1500 Classic

Galéria

Részletek, amitől ikon a RAM 1500 Classic

Legfontosabb jellemzők

A megbízhatóság öröksége

 • Elképesztő teljesítmény

  Hihetetlen erő lakozik benne. A Ram 1500 Classic a legendás 5,7 literes HEMI® V8-as motor lenyűgöző 395 lóerejével rendelkezik.

 • Mindenki utána fordul

  Emeld magasabb szintre a játékot a lenyűgöző, opcionálisan rendelhető kiegészítőkkel és színekkel. Nézd meg, mit tartogat a RAM 1500 Classic és annak jól bevált külső megjelenése.

 • Az utastér kényelme

  A RAM 1500 Classic pickupok alapfelszereltségéhez új légszűrő rendszer tartozik. Ez kiszűri a nem kívánt légrészecskéket és a bejutó port. Az utastérben a 8,4 hüvelykes érintőképernyővel ellátott Uconnect 4C NAV is megtalálható, ami Apple CarPlay-támogatással és Android Auto kompatibilitással is büszkélkedhet.

 • Érezd magát biztonságban

  A RAM 1500 Classic pickupot a biztonságodat szem előtt tartva tervezték. Véd téged, az utasaid és a rakományod a hat légzsákkal, az 50 000 psi-re méretezett, nagy szilárdságú acélvázzal és számos más széria és opcionálisan rendelhető biztonsági és védelmi funkcióval.

RAM 1500 Classic külső megjelenése

Érdeklődsz a RAM 1500 Classic modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a RAM 1500 Classic modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!