Dodge Challenger külső megjelenése

Dodge Challenger

Ülj be, csatold be magad és kapaszkodj erősen

A motorkínálat puszta erejétől kezdve a vad karosszériaformáig a Dodge Challenger maga a színtiszta izom, ami korábbi formavilága előtt tiszteleg.

Dodge Challenger

Galéria

Mágnesként vonzza a tekintetet

Legfontosabb jellemzők

Legendás külső részletek új köntösben

 • Izmok bevetésen

  A Dodge Challenger nem illeszkedik a tömegbe, hanem mérföldekre áll attól. A motorháztető alatt rendelkezésre álló, akár 807 lóerős, 6,2 literes, nagy teljesítményű HEMI V8-as kompresszoros motorral ez a különbség csak még nagyobb lesz.

 • Különlegesnek született

  Az évek során a Dodge Challenger külső dizájnja sokat finomodott, de a klasszikus karosszéria stílus ugyanolyan ikonikus maradt. A kibővített Jailbreak program szinte végtelen testreszabási lehetőségei már opcionálisan rendelhetőek mind az SRT Hellcat, mind az SRT Hellcat Redeye esetében.

 • Belső erő

  Ehhez bizony bátorság kell. A bőséges utas- és rakodóterének köszönhetően a Dodge Challengerben az egész csapat (és minden, amit magukkal visznek) elfér, miközben az opcionálisan rendelhető, teljesítményközpontú ülések gondoskodnak arról, hogy soha ne feledjük: ez a szépség hatalmas erőt képes kifejteni.

 • Biztonság és védelem

  Inkább a kilométereket zúzd, mint az önbizalmad. Az új, opcionálisan rendelhető, behatolásérzékelő modullal ellátott Deluxe biztonsági riasztóval, a ParkView hátsó tolatókamerával, a nagy szilárdságú acélvázzal és számos más, opcionálisan elérhető biztonsági és védelmi funkcióval a Challenger minden irányból vigyáz rád.

Dodge Challenger külső megjelenése

Érdeklődsz a Dodge Challenger modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Challenger modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!