Chevrolet Corvette külső megjelenése

Chevrolet Corvette

A precizitás csúcsa

Éld át a középmotoros Chevrolet Corvette Stingray okozta borzongást, amely akár 495 lóerővel és LT2 V8 motorral is rendelhető.

Chevrolet Corvette

Galéria

Metszett vonalak, gyönyörű részletek

Legfontosabb tudnivalók

Az eddigi legerősebb Stingray tömeggyártásban

 • A legerősebb Stingray

  A mindössze 11,2 másodperc alatt negyed mérföldes időt produkáló, 495 lóerős LT2 V8-as a Stingray úgy lett megtervezve, hogy minden vezetőnek megadhassa azt a vezetési élményt, amitől egekbe szökik a pulzusa.

 • Villámgyors váltások

  A szériában elérhető 8 sebességes duplakuplungos sebességváltó az automata váltók simaságát ötvözi a kézi vezérléssel, így körről körre gyorsabb időket érhetsz el.

 • Következő generációs felfüggesztés

  Az opcionálisan rendelhető Magnetic Selective Ride Control 4.0 felfüggesztés innovatív, fémrészecskékkel ellátott folyadékot tartalmaz, ami nagyobb magabiztosságot és irányíthatóságot eredményez, így még keményebben nyomhatod a gázpedált, miközben a tapadás megmarad. A jármű képes ezredmásodpercenként leolvasni az útviszonyokat, és 10–15 milliszekundum alatt alkalmazokni ahhoz.

 • Vezetési módok

  Az, hogy hogyan vezetsz, ugyanolyan fontos, mint az, hogy mit vezetsz. A vezetési üzemmód-választó minden felszereltségnél alapfelszereltség, és lehetővé teszi az előre beállított Weather, Tour, Sport és Track üzemmódok kiválasztását, a testre szabható MyMode üzemmód konfigurálását. A Z mód is rendelkezésre áll, amely lehetővé teszi, hogy a vezetési élmény szinte minden aspektusát személyre szabd.

 • Kerülj reflektorfénybe

  Ez a gyönyörűen megformált középmotoros remekmű olyan megjelenéssel rendelkezik, amit lehetetlen figyelmen kívül hagyni. A borotvaéles aerodinamikával és a tökéletesre tervezett részletekkel a Corvette nyolcadik generációja minden eddiginél magasabb szintre emeli az örökségét.

 • Teljesítményadatok rögzítése

  A digitális vezetéstechnikai tréner képes rögzíteni a gyorsulás sebességét, a fékezést, a sebességváltó használatát és a hangot. A Cosworth Toolbox elemzi a teljesítmény- és köridő-adatokat, és részletes képet ad a pályán nyújtott teljesítményedről és azokról az értékekről, amiken még javítani lehet.

Chevrolet Corvette külső megjelenése

Érdeklődsz a Chevrolet Corvette modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Chevrolet Corvette modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!