Dodge Charger külső megjelenése

Dodge Charger

A klasszikus négyajtós szedán 5 férőhellyel

A csúcstechnológiával telepakolt Dodge Charger egyesíti a négyajtós szedánok kényelmét és a 60-as évekbeli elődjének lendületét, így uralja az utakat.

Dodge Charger

Galéria

Igazi klasszikus a 60-as évek óta

Legfontosabb jellemzők

Családosként sem csak a gyerekek adhatnak élményt

 • Tettekre készen állva

  A Dodge Chargert a sebesség és a teljesítmény párosa alkotja. A Redeye Jailbreak esetén elérhető kompresszoros 6,2 literes HEMI High-Output SRT V8-as motorral, 797 lóerővel ez a világ leggyorsabb és legerősebb sorozatgyártású szedánja.

 • Egy ördögi látomás

  A Dodge Charger hangsúlyos arányaival és elegáns stílusával az izomerő definíciója. A merész hűtőrácstól az azonnal felismerhető oldalkarosszériás formavilágig minden úton magára vonzza a tekintetet.

 • A benne lakozó vadállat

  Ültess be akár öt utast, és vágj neki stílusosan az útnak az opcionálisan rendelhető Laguna bőrrel bevont ülésekben, amit varrott műszerfallal, középkonzollal és ajtókkal kombináltak.

 • Beszéljünk a védelemről

  A Dodge Charger odafigyel rád, ha a biztonságról van szó. A fejlett, alapfelszereltségként elérhető és opcionálisan rendelhető funkciók segítenek abban, hogy útközben is biztonságban legyél.

Dodge Charger külső megjelenése

Érdeklődsz a Dodge Charger modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Charger modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!