Dodge Charger

Engedd szabadjára a nyers erőt

Lenyűgöző méret és erő! A versenyautókat idéző motortól kezdve a nagy kaliberű fékeken át a Dodge Charger évtizedek óta az izomautók meghatározó alakja.

A meghatározó izomautó

Igazi klasszikus a 60-as évek óta

 • Belülről fakadó erő

  A versenyautókat idéző motortól kezdve a nagy kaliberű fékeken át a Dodge Charger évtizedek óta kápráztatja el tulajdonosát a lenyűgöző teljesítményével. Az úton tartásról több vezetést segítő technológia, a biztonságos megállásról pedig a Brembo fékrendszer gondoskodik.

 • Egy igazi klasszikus

  A Dodge Charger egy igazi ikon, az 1960-as évek óta az izomautók egyik legmeghatározóbb szereplője. A külseje mind a mai napig számos olyan klasszikus vonást megtartott, melyek igazán rendkívülivé teszik ezt az autót.

 • Kényelmes utazás

  A Dodge Charger nagy gondossággal megtervezett belső tere nem hagy kivetnivalót maga után. A kényelem, a közel 3 m3-es utastér, az opcionálisan rendelhető extrák mind a tökéletes utazási élményt biztosítják.

 • Maradj kapcsolatban

  Csatlakoztasd a mobiltelefonod az Apple CarPlay és Android Auto támogatással is rendelkező Uconnect rendszerhez, és használd könnyedén kedvenc alkalmazásaidat a Dodge Charger beépített érintőképernyőjén keresztül.

Érdeklődsz a Dodge Charger modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Charger modell, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!