RAM 1500 külső megjelenése

RAM 1500

Erő és funkcionalitás egy következő szintre emelve

Európa vezető nagy méretű pickupja, többféle hajtáslánccal, és olyan intelligens megoldásokkal, mint a multifunkciós platóajtó vagy a RamBox tároló.

Galéria

Vonalvezetésére mindenki felfigyel

Legfontosabb jellemzők

Jelenj meg stílusosan

 • Egy igazi erőjátékos

  Mindegy, hogy a 2 legendás motor közül melyiket választod, a RAM 1500 könnyedén teljesíti a vontatással, rakodással és teljesítménnyel kapcsolatos igényeidet.

 • A legfényűzőbb pickup

  Érezd magad az első osztályon. A RAM 1500 luxus bőrbevonatú ülésekkel, kivételes méretű lábtérrel és tárolóhelyekkel, valamint a prémium kategóriás pickupoktól elvárható műszaki felszereltséggel rendelkezik.

 • Merész megjelenés

  A RAM 1500-at úgy tervezték, hogy tartós, funkcionális és stílusos legyen. Fedezd fel az olyan legendás megoldásokat, mint a RamBox tároló és az opcionálisan rendelhető multifunkciós platóajtó. Fejezd ki a stílusod az opcionálisan rendelhető vizuális kiegészítőkkel.

 • 360°-os kilátás

  Az opcionálisan rendelhető 360°-os térlátó kamera segít teljes képet adni a jármű környezetéről, így magabiztosan navigálhatsz az utakon, a terepen és a munkaterületen.

RAM 1500 külső megjelenése

Érdeklődsz a RAM 1500 modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a RAM 1500 modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!