RAM 1500 TRX külső megjelenése

RAM 1500 TRX

702 lóerő őserő a legmodernebb köntösben

Adj gázt, és meg se próbáld megakadályozni, ahogy belesüppedsz a vezetőülésbe. A RAM 1500 TRX a világ leggyorsabb és legerősebb pickupja.

RAM 1500 TRX

Ajánlatok

Aktuális RAM 1500 TRX ajánlataink

Galéria

Tekintélyt parancsoló megjelenés

Legfontosabb jellemzők

Menj oda, ahova kevesen merészkednek

 • Taposd ki a saját utad

  Ahol a RAM 1500 TRX utat tör magának, ott tömegek fogják követni. Állj a falka élére, törd ki a saját utad. A TRX volánja mögött, a 702 LE teljesítményű, kompresszoros 6,2 literes HEMI V8-as motorral mindig mások előtt leszel.

 • Legendás motorblokk

  A robusztus öntöttvas blokk egy kovácsolt acélból készült, indukciósan edzett csapágyakkal ellátott főtengelyt tart, amely 110 bar - 9072 kg erőnek megfelelő - égetési nyomásnak is ellenáll.

 • Teljesítményorientált kormánykerék

  A Ram Truck első teljesítményorientált kormánykereke integrált alumínium váltófülekkel, lapos alsó részes formával, valamint opcionálisan rendelhető szénszálas és Alcantara velúr díszítésekkel büszkélkedhet.

 • Erőteljes kompresszor

  A duplaturbós kompresszor nem egy átlagos nyöszörgést kínál. Szinte azonnali nyomatékot biztosít, és olyan, eddig nem tapasztalt lökést ad, amelyet újra és újra meg akarsz majd tapasztalni.

 • Hatalmas légszűrőház

  A nagy teljesítményű légbeszívó négyszer annyi szennyeződést és törmeléket szűr meg mint a versenytársak, mindezt percenként 32,9 liter levegő felszívásával.

 • Bilstein lengéscsillapítók

  A vadonatúj Bilstein Black Hawk e2 lengéscsillapító rendszer a legkifinomultabb, amit valaha kínáltak sorozatgyártású pickuphoz, és csak a TRX-ben található meg.

RAM 1500 TRX Havoc

Hatalmat sugároz

A Baja Yellow külső szín még a legsötétebb napokon is fényesen ragyog. Az egyszínű fekete hűtőrács és az első homlokfal teszi teljessé a fenyegető megjelenést, a motorháztetőn és a platón pedig Mopar TRX Edition grafikák teszik egyértelművé, hogy ki a főnök.

 • Hangosan és büszkén: A pickup egy exkluzív, sárga TRX Havoc Edition jelvénnyel tiszteleg a legendás 6,2 literes, kompresszoros HEMI® V8-as motor előtt az Alcantara velúr középkonzol tetején, sárga díszvarrásokkal.
 • Robusztus és kifinomult belső tér: A kétrétegű panorámatető közelebb visz a csillagos égbolthoz. A sárga díszvarrások üde színfoltot jelentenek az ajtókon, a műszerfalon és a párnázott üléseken, a szénszálas díszítőelemek pedig kiegészítik a teljesítményközpontú esztétikát.
 • Ideje ragyogni: A RAM 1500 TRX Havoc Edition 2023 elején érkezik, és korlátozott mennyiségben kapható.
 • Hírhedten széles kiállás: A széles sárvédők még hangsúlyosabb megjelenést adnak ennek a pickupnak. A korábbi RAM 1500-nál 8 hüvelykkel szélesebb, a plató pedig Mopar kihajtható fellépővel és megerősített platóbéléssel rendelkezik.
RAM 1500 TRX Havoc áll a hóban

Technológia

Garantáltan kifinomult vezetési élmény

 • 12″-os digitális kijelző

  Az új 12″-os digitális középső kijelző teljes képernyős navigációt kínál közvetlenül a látótérben. A színes 3D grafika, a testre szabható megjelenés és könnyen áttekinthető járműstatisztikák segítenek abban, hogy mindig az útra figyelhess.

 • Nyolc vezetési mód

  Vedd át az irányítást a RAM TRX felett a nyolc különböző vezetési mód segítségével. Mindegyik üzemmód az adott terep- és útviszonyokhoz optimális lóerőt, sebességfokozatot és nyomatékelosztást biztosítja.

 • Head-up kijelző

  Maradj tájékozott anélkül, hogy levennéd a szemed az útról. Az opcionálisan rendelhető, kijelzőre vetített Head-Up kijelző könnyen áttekinthető módon mutatja az olyan adatokat, mint a kilométeróra, a bejövő hívások és a turn-by-turn navigáció.

Kényelem

Felső kategóriás beltér és komfort

 • Teljesítményközpontú belső tér

  A terepjáró pickup élményt olyan opcionálisan rendelhető funkciókkal fokozhatod, mint az aprólékosan kidolgozott szénszálas díszítések, a bőrrel bevont ülések és a lenyűgöző, kétrétegű panorámatető.

 • Lenyűgöző hangminőség

  A TRX-hez opcionálisan rendelhető a 19 hangszórós Harman Kardon® hangrendszer, ami a modellre jellemző egyedi anyagok felhasználásával gondoskodik a hangos és tiszta hangzásról.

 • Tartsa kontroll alatt

  Vedd át a TRX irányítását a bőrrel bevont, lapos alsó részes, teljesítmény-orientált kormánykerékkel, amely alumíniumfüles váltókkal van felszerelve.

RAM 1500 TRX külső megjelenése

Érdeklődsz a RAM 1500 TRX modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a RAM 1500 TRX modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!