GMC Sierra külső megjelenése

GMC Sierra

Kategóriájának legfejlettebb és legnagyobb luxust kínáló pickupja

A GMC Sierra 1500 pickup a világ első hatfunkciós Multi-Pro lehajtható platóajtó megoldásával rendelkezik, és több mint 40″ digitális kijelzőt kínál.

Galéria

Erőteljes megjelenés, bárhova is viszi az útja

Legfontosabb jellemzők

Meglepően fejlett pickup, prémium kivitelben

 • A legmegbízhatóbb nagy méretű pickup

  A GMC pickupok megbízhatóságát és kivitelezési minőségét mindenhol elismerik: a 2020-as GMC Sierra a legmegbízhatóbb nagy méretű pickupnak járó 1. helyet szerezte meg a J.D. Power felmérésében azon szavazók között, akik már legalább 3 éve birtokolják járművüket.

 • Maradj kapcsolatban

  A fejlett GMC Sierra a GM legújabb intuitív technológiáját kínálja. Az összesen több mint 40″ képátló felületet kínáló, vezetőre összpontosító digitális kijelzők, az opcionálisan rendelhető GMC Connected Services és a GMC Pro Safety segítenek abban, hogy megőrizd a magabiztosságod és állandó kapcsolatban maradj.

 • Kényelemre tervezve

  A GMC Sierra az ultraprémium kényelem érdekében készült, csúcstechnológiás fejlesztéseket, gyönyörű formavilágot, autentikus anyagokat és átgondolt részleteket kínál. A tágas és kényelmes utastérben olyan innovatív, vezetőközpontú technológiák találhatók, mint a Denali kivitel esetében szériafelszereltséghez tartozó Bose Premium Sound System Richbass mélysugárzóval, valódi fa borításokkal és kifinomult díszítőelemekkel.

 • Jellegzetes megjelenés

  A GMC Sierra erőteljes profilja felkelti mások figyelmét, legyél munkaterületen, városban vagy bárhol, ahová az élet sodor. A kiemelkedő külsőhöz számos exkluzív elem tartozik, amelyek hozzájárulnak a jármű jellegzetes megjelenéséhez, beleértve a Vader Chrome krómozott Denali hűtőrácsot és a 22″-os, 7 küllős, ultrafényes, kovácsolt alumínium keréktárcsákat fényes krómozott kiemelésekkel.

 • Vontatás

  A GMC Sierra a kategóriájában legjobb dízelmotor-teljesítményt és 4WD vontatási kapacitást kínálja, akár 5.800 kg tömeget is képes elhúzni, valamint számos olyan rendelhető technológiai és járműfunkcióval rendelkezik, amelyek együttesen fokozzák a vontatás élményét.

 • MultiPro lehajtható platóajtó

  Az innovatív, opcionálisan rendelhető MultiPro lehajtható hátsó platóajtó hat kényelmes funkciót egyesít, amelyek segítenek a be- és kirakodásban, valamint a rakodótérhez való hozzáférés javításában, amivel szinte bármilyen munka könnyedén elvégezhető.

GMC Sierra külső megjelenése

Érdeklődsz a GMC Sierra modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a GMC Sierra modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!