Cadillac XT6 külső megjelenése

Cadillac XT6

SUV magabiztos képességekkel

A gondosan kidolgozott Cadillac XT6 SUV pazar luxust kínál, fűtött ülésekkel, Bose Performance hangszórókkal és sok más extrával.

Cadillac XT6

Galéria

Dinamikus teljesítmény, kifejező stílus

Legfontosabb tudnivalók

Pazar luxus és teljesítmény

 • Teljesítmény

  Az XT6 SUV-ban a luxus találkozik a sebességgel, az erővel és a kezelhetőséggel. Egy olyan életvitelhez tervezték, amelyet az eredmények határoznak meg, és ahol ez az a jármű, amely lépést tud tartani veled.

 • Külső megjelenés

  Az XT6 3 üléssoros SUV volánja mögött ülve a lopva odapillantásokból kedvelések lesznek. Ruházd fel magad kifejező, sportos stílusú megjelenéssel, amely mindig jó benyomást kelt.

 • Technológia

  A kompromisszumok nélküli technológiák nyugalmat és zökkenőmentes csatlakozást biztosítanak személyes kapcsolatainak eléréséhez ebben a 7 üléses SUV-ban.

 • Belső tér

  Az XT6 luxus SUV optimális mérettel rendelkezik, hogy szinte bármit megtehess, amire szükséged van, legyen szó munkáról vagy szórakozásról. A luxust sugalló finom megoldások maximális kényelmet biztosítanak.

 • Biztonság

  A Cadillac Smart System biztonsági és vezetéstámogató csomagja alapfelszereltség az XT6-ban. A vészfékezéstől az intelligens figyelmeztetésekig, a parkolássegítéstől a járműfelügyeletig számos védelmi megoldást nyújt.

 • Csatlakoztathatóság

  Maradj kapcsolatban útközben is. A vezeték nélküli Apple CarPlay és a vezeték nélküli Android Auto funkcióval rendelkező kettős Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi az okostelefon-alkalmazások kivetítését az XT6 érintőképernyőjére.

Cadillac XT6 külső megjelenése

Érdeklődsz a Cadillac XT6 modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Cadillac XT6 modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!