Cadillac Escalade külső megjelenése

Cadillac Escalade

Legyen a Tied a legnagyobb belépő, bárhova is érkezel

A Cadillac Escalade ívelt kijelzővel, opcionális Super Cruise technológiával, kiterjesztett valóságot támogató navigációval érkező luxus Full-Size SUV.

Cadillac Escalade

Galéria

Prémium anyagok, merész külső

Legfontosabb jellemzők

Légy tanúja a luxus legendává válásának

 • kézművesmunka

  Az Escalade egy modern csoda, amelyet a mesterségük iránt megszállottan elkötelezett tervezők és kézművesek hoztak létre. A prémium anyagok aprólékosan és kiválóan kidolgozottak.

 • Technológia

  Hihetetlen jóslatok váltak valóra. Az Escalade magasra emeli a saját csúcstechnológiai mércéjét, és olyan újításokkal viszi előre az utazást, amelyek nemcsak fokozzák a vezetési élményt – hanem forradalmasítják is.

 • Teljesítmény

  Válaszd ki az neked megfelelőt a széria 6,2 literes V8-as motor, az opcionálisan rendelhető Duramax® 3,0 literes turbódízel 6 hengeres motor vagy a kézzel épített 6,2 literes kompresszoros V8-as motor közül, amely kizárólag az Escalade-V-ben található meg.

 • Biztonság

  A Cadillac Smart System biztonsági és vezetéstámogató funkciókból álló csomagja alapfelszereltség az Escalade-ben. A vészfékezéstől az intelligens figyelmeztetésekig, a parkolássegítéstől a járműfelügyeletig számos védelmi megoldást nyújt.

 • Audiorendszer

  Az opcionálisan rendelhető 36 hangszóró – a kategóriájában a legtöbb – az utastérben különböző magasságokban és helyeken elhelyezve magával ragadó hallgatási élményt nyújt.

 • Tágas raktér

  Vedd körül magad a jól megérdemelt térrel. Az Escalade ESV a szegmensben vezető, maximum 4043 liter raktérrel rendelkezik.

Cadillac Escalade külső megjelenése

Érdeklődsz a Cadillac Escalade modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Cadillac Escalade modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!