Dodge Hornet külső megjelenése

Dodge Hornet

Csípni fogod az élményt, amit ez az autó ad

A Dodge Hornet a széles körű használati értéket agresszív megjelenéssel, az ikonikus amerikai izmokat pedig új technológiával ötvözi.

Dodge Hornet

Galéria

Felkelti a környezete figyelmét

Legfontosabb tudnivalók

Egy fejlett SUV izomautó DNS-sel

 • Izmok a legújabb formájukban

  A Dodge Hornet a széles körű használati értékét agresszív megjelenéssel, az ikonikus amerikai izmokat pedig új technológiával ötvözi, amivel újragondolod, milyen lehet egy kompakt SUV. Opcionálisan rendelhetőek 20″-os felnik, dupla kipufogócsövek, Dodge márkájú Brembo féknyergek, valamint hét egyedi fényezés közül választhatsz. A Hornet az erő minden aspektusát elérhetővé teszi egy teljesen új járműcsalád formájában.

 • Lenyűgöző technológia

  Ha új technológiákról van szó, a Dodge Hornetben bőven van mit felfedezni. Az olyan opcionálisan rendelhető funkciók, mint a ParkSense párhuzamos és merőleges parkolássegítő rendszer, a 360°-os térben látó kamera, a 14 hangszórós, mélynyomóval kiegészített Harman Kardon prémium audiorendszer és még sok más kiegészítő együttesen biztosítják a tökéletes utazási élményt.

 • Teljesítmény egy karnyújtásnyira

  A teljesítményorientált belső tér minden szükséges eszközt biztosít ahhoz, hogy maximalizálja az úton szerzett élményeid. Helyezkedj el a sportos Alcantara ülésekben, ragadd meg a kormányoszlopra szerelt váltófüleket, és nézd a 12,3″-os vezetői információs digitális kijelzőn ahogy a jármű 0-ról 60-ra gyorsul. Ha még ennél is többet szeretnél, a 10,25″-os érintőképernyőről elérheted a Dodge Performance Pages ikonikus felületét, ahol a g-erőtől a hőmérsékletig minden adatot nyomon követhetsz.

 • Kiemelt védelem

  A Hornet minden felszereltségi szinten alapfelszereltségként rendelkezik biztonsági és védelmi funkciókkal, többek között automatikus vészfékezéssel, sávtartó figyelmeztetéssel, automatikus ellenkormányzással, holttérfigyelő rendszerrel, valamint hátsó keresztirányú útvonal-érzékeléssel. A számos opcionálisan rendelhető csomaggal kiegészítve a Hornet segíthet megvédeni téged és utasaid minden út során. Több olyan, opcionálisan rendelhető biztonsági óvintézkedés érhető el, mint például az aktív vezetési asszisztens.

Dodge Hornet külső megjelenése

Érdeklődsz a Dodge Hornet modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Hornet modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!