Chevrolet Suburban külső megjelenése

Chevrolet Suburban

3 soros SUV maximum 9 utas számára

Fedezze fel a Chevrolet Suburban 3 soros SUV-t, amely akár 9 utas befogadására is alkalmas és 6 különböző felszereltséggel érhető el.

Chevrolet Suburban

Legfontosabb jellemzők

A stílus és a nyers erő összhangja

 • Bőséges férőhely

  A Suburban egyszerre rendelkezik bőséges férőhellyel és sokoldalúsággal. A prémium kategóriás utastér akár kilenc utas számára is képes kényelmes ülőhelyet biztosítani, ráadásul méretes hátsó csomagtér áll rendelkezésre a poggyász számára. Készüljön fel a lakosztálynyi szabad helyre.

 • Erős játékos

  Amikor eljön a fellépés ideje, a Suburban készen áll a rivaldafényre. Erre a magabiztosságra Ön is számíthat, mivel a nagy teljesítményű és hatékony Suburban egyaránt képes nehéz terheket vontatni és könnyedén felgyorsulni álló helyzetből országúti sebességre.

 • Maradjon okosan kapcsolatban

  A rendelkezésre álló 10,2 hüvelykes képátlójú központi érintőképernyős kijelző és a hozzá társuló beépített Google-funkció lehetővé teszi, hogy hangutasításokkal, kézhasználat nélkül intézze el a tennivalókat. A szintén rendelkezésre álló wifi kapcsolat minden utazás során hozzáférést és szórakozást biztosít az utasok számára.

 • Kézhasználat nélküli vezetés

  A vezetés jövője megérkezett. Élvezze a kézhasználat nélküli vezetés és vontatás szabadságát a Super Cruise vezetőtámogató technológiának köszönhetően, amely több kilométernyi kompatibilis úton használható, mint bármely más kézhasználat nélküli vezetési technológia. Elérhető a Premier és High Country felszereltség esetén.

 • A figyelem középpontjában

  Akár körbeautózunk vele a városban, akár a városi éjszakában vezetjük, a kiemelkedően stílusos Suburbant lehetetlen figyelmen kívül hagyni. És ami a legjobb: hat felszereltséggel érhető el, amelyek tökéletesen illeszkednek az Ön egyedi személyiségéhez.

 • Törődik az Ön biztonságával

  A Suburban alapfelszereltségéhez tartozik a Chevy Safety Assist hat fejlett biztonsági funkcióval, amelyek még nagyobb fokú nyugalmat biztosítanak Önnek és utasainak.

Galéria

Lehetetlen figyelmen kívül hagyni

Chevrolet Suburban külső megjelenése

Érdeklődsz a Chevrolet Suburban modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Chevrolet Suburban modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!