Dodge Durango R/T Premium

Rendelhető Bruttó 37 990 000 Ft

Galéria

Minden szögből jól mutat

Modell megismerése

A stílus és a nyers erő összhangja

 • Minden rólad szól

  A Durango belsejében vezető-központú beltér, teljesítmény által inspirált dizájn és bőrborítású ülések (opcionálisan kérhető) vesznek körül. A vezeték nélküli töltőpad és az olyan rendelhető funkciók, mint a 10,1″-os érintőképernyő és a 19 hangszórós Harman Kardon Premium Audio System biztosítják, hogy a legújabb technológiák mindig egy karnyújtásnyira legyenek.

 • Hétüléses izomautó

  A három elérhető, köztük a kategóriájának legjobb V8-as erővel rendelkező motorjával a Durango teljesítmény-leadásra született. A közel tökéletes súlyelosztás, a Trailer Sway Control és az opcionálisan rendelhető összkerékhajtás biztosítja, hogy több legyen, mint egy egyszerű SUV.

 • Mindkét végén van ereje

  A Dodge Durango akár 3 946 kg vontatási teljesítményt is kínál, így a motorháztető alatt és a vonóhorog mögött is képes lenyűgözni a tulajdonosát.

 • Odafigyel rád

  Magabiztosan útra kelhetsz a több mint 60, alapfelszereltségként és opcionálisan elérhető biztonsági és védelmi funkciónak köszönhetően, mint például az adaptív sebességtartó automatika, a holttérfigyelő rendszer és még sok más.