Dodge Challenger Hellcat Wide Body áll a márkakereskedésben

Chevrolet Corvette Convertible 3LT

Mindennapi használatra is alkalmas, nyitható kemény-tetős középmotoros szupersportautó. 6.2 L szívó V8, 485 LE, 1 600 kg, 0-100 km/óra: 2,9 mp.

Rendelhető Bruttó 56.990.000 Ft-tól

Mázsa téri szalonunkban

RENDELHETŐ

 • 2,8 mp 0-100

  hipersportautókat megizzasztó gyorsulás

  2-es számmal kezdődő gyorsulási értékkel jellemzően a legerősebb elektromos autók, összkerekes szupersportautók, vagy olyan csak hátsókerekes különlegességek büszkélkedhetnek amelyek csak kevesek számára elérhetőek. A Corvette C8 Z51 pusztán hátsókerék hajtású, mégis úgy tudja leadni a teljesítményét, hogy még az egzotikus márkák hátsó kerék hajtású képviselői sem érnek a nyomába.

 • Mindennapos használatra alkalmas szupersportuató

  Éles megjelenés, kényelmes használhatóság

  Az autó hétköznapi használhatóságához hozzá tartozik, hogy elöl és hátul is található benne csomagtér. Összesen 357 L, ami egy középkategóriás kompakt autó csomagterének feleltethető meg. A kényelmes és a legmagasabb igényességgel kialakított pilótafülképben kapott helyet több különleges megoldás között a Bose Performance Series 14 hangszórós hangrendszere, a legerősebb amit valaha két üléses autóba építettek. Illetve a front end lift, aminek köszönhetően az utastérből, gombnyomással emelhetjük az autó orrát, hogy a fekvőrendőrők, felhajtók ne okozzanak fennakadást. A rendszer képes 1 000 lokációt eltárolni, és automatikusan emelni az első futóművet a megfelelő helyeken. Arról nem is beszélve, hogy a 6.2 V8 LT2 motor megbízható, stabil társunk, mind a napi rutinban, mind az örömautózásban.

 • Filozófia, tradíció

  "Amerika sportautója"

  A Chevrolet Corvette kezdettől arra volt hivatott, hogy európai sportautó stílust és teljesítményt hozzon az amerikai piacra. A Corvette 1953-ban jelent meg először koncepcióautóként, és az volt a célja, hogy felvegye a versenyt az akkoriban az Egyesült Államokban népszerű európai sportautókkal, mint például a Jaguar XK120 és a Porsche 356. Úgy tervezték, hogy egy elérheő alternatíva legyen ezekhez az importált sportautókhoz képest, és hamarosan népszerű választás is lett az amerikai autóvásárlók körében. A Corvette 1953 óta folyamatosan gyártják, és az egyik legikonikusabb sportautóvá vált az Egyesült Államokban, gyakran "Amerika sportautójaként" hivatkoznak rá. Az eredeti célt, talán még jobban valósítja meg a nyolcadik generációs, középmotoros Corvette C8 Stingray.

Jellemzők

 • 6.2 L szívó V8 LT2 "Small Block" 482 LE, 613 NM
 • Bose Performance Series audirendszer: 14 hangszóró, 450 Watt teljesítmény, Panaray Surround és Advanced Staging térhangzás, QuietComfort zajszűréssel
 • Z51 performance csomag: gyorsabban kapcsoló 8 sebességes automata váltó, rövidebb áttétellel, nagyobb teljesítményű fék, futómű és aero elemek. Minden ami tovább fokozhatja az autó reakcióit és kezelhetőségét
 • Torch Red fényezés, piros biztonsági övek, piros féknyergek

Galéria