Barna RAM 1500 borítóképe

RAM 1500

Elképesztő vonóerő és kényelem mindennapok

A RAM 1500 akár 5.783 kg vonóerőre is képes, így a nehezebb rakományok szállítása sem okoz többé akadályt. Az olyan megoldások, mint a többfunkciós plató ajtó pedig könnyebbé teszik a mindennapokat.

Hatékonyság

Egyszerűbbek vele a hétköznapok

 • Biztonságot növelő technológiák

  Az elektronikus stabilitás és az utánfutó lengés szabályozó segít, hogy semmilyen körülmény között ne veszítse el az uralmat az autó felett. A Hill Start Assist pedig segít a lejtőn való biztonságos elindulásban.

 • Multifunkciós plató ajtó

  A 60/40 arányban felosztott multifunkciós plató ajtó nagyban megkönnyíti a be- és kirakodást. Az akár 88 fokban elfordítható ajtó segítségével többféleképpen is hozzáférhetünk a platóhoz, de akár targoncával is rakodhat rá.

 • Aerodinamika

  A RAM 1500 a legjobb aerodinamikával rendelkezik a kategóriájában. A megemelt motorháztető eltereli a levegőt a szélvédő felszínéről, majd a csíkozott kialakítású tető a hátsó légterelőhöz irányítja azt. Ezekkel az extrákkal kombinálva ez a pick-up 0,357 ellenállási együtthatóval járul hozzá a vezetés élményéhez.

 • Légrugós felfüggesztés

  A Class-Exclusive Active-Level™ négysarkú légrugók autópályán, nagyobb sebességnél automatikusan lejjebb engedi a járművet, ezzel elősegítve a légáramlást és a maximális hatékonyságot. Másfelől rendkívül hasznos tud lenni még platóra pakoláskor, be- és kiszálláskor, vagy akár parkoló házakba való beálláskor is.

Galéria

Vontatást segítő technológiák

Nincs többé akadály a szállítás terén

 • Tolatás közbeni utánfutó vezérlő

  A tolatás közbeni utánfutó vezérlővel (TRSC) lehetővé teszi a középkonzolon elhelyezett Trailer Steering használatát, amivel könnyedén vezérelhetjük az utánfutó irányát tolatás közben.

 • Tökéletes látási viszonyok tolatás közben

  A behajtható vontató tükör a 360 fokos Surround View-val is elérhető, amely öt kamera segítségével nyújt teljes képet a Ram 1500 környezetéről. Ez különösen hasznos akkor, amikor a vonóhorog-utánfutó duó is képbe kerül.

 • Trailer Camera Wiring

  A Trailer Camera Wiring lehetővé teszi akár két segédkamera elhelyezését az utánfutón vagy annak belsőjében, így az Uconnect® érintőképernyőn keresztül bármikor láthatja a felvételét.

 • Holttér figyelő rendszer

  A hátsó lámpákban elhelyezett radarok folyamatosan figyelik a jármű mögötti holttér zónákat, ezzel biztosítva a magabiztos manőverezést. A rendszer automatikusan érzékeli és figyelembe veszi az utánfutó hosszát is.

 • Utánfutó keréknyomás érzékelő rendszer

  Az utánfutó keréknyomás érzékelő rendszer segítségével akár négy pótkocsi és akár 12 gumiabroncs élő nyomás értékét figyelheti élőben a digitális kijelzőn keresztül.

 • Utánfutó lámpa kontroll

  Az utánfutó lámpa ellenőrzésével biztos lehet abban, hogy az utánfutón is az összes lámpa megfelelően világít.

Fehér RAM 1500 borítóképe

Érdeklődsz a RAM 1500 modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a RAM 1500 modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!