Barna RAM 1500 borítóképe

RAM 1500

A biztonság az első

A RAM 1500-ban mindig biztonságban tudhatja magát és utasait az olyan technológiáknak köszönhetően, mint az aktív fékezéssel történő ütközés előre-jelző, a LaneSense® sávelhagyás figyelmeztető, vagy a sávtartó automatika.

Fejlett biztonsági funkciók

A még nagyobb biztonságérzetért

 • Okos fékezés technológia

  Az aktív ütközés elhárító (FCW+) segít elkerülni az esetleges koccanásokat, több időt ad a járművezetőknek a reagálásra, szükség esetén pedig teljesen megállíthatja a járművet.

 • Sávelhagyásra figyelmeztetés

  A LaneSense® sávelhagyási figyelmeztető rendszer a sávtartó asszisztenssel közösen segít megelőzni a véletlen kilengéseket, vizuális figyelmeztetést ad és visszakormányozza a járművet az elhagyott sávba.

 • Holttér figyelő rendszer

  A hátsó lámpákban elhelyezett radarok folyamatosan figyelik a jármű mögötti holttér zónákat, ezzel biztosítva a magabiztos manőverezést. A rendszer automatikusan érzékeli és figyelembe veszi az utánfutó hosszát is.

 • 360 fokos panoráma kamera

  A behajtható vontató tükör a 360 fokos Surround View-val is elérhető, amely öt kamera segítségével nyújt teljes képet a Ram 1500 környezetéről.

 • Komoly fékerő

  A RAM 1500 kategóriájában a legnagyobb, 37,8 cm-es fékkel rendelkezik, hogy bármely körülmény közt is biztonságosan meg tudjon állni.

 • Fejlett légzsák védelem

  A RAMRam 1500 fejlett légzsák rendszere minden oldalról védi az utasokat. Az első légzsákokat kifejezetten adaptív felfújó rendszerrel tervezték, ami az utas méretéhez és a baleset súlyosságához igazodva nyílik ki.

Fehér RAM 1500 borítóképe

Érdeklődsz a RAM 1500 modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a RAM 1500 modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!