Barna RAM 1500 borítóképe

RAM 1500

Tetőtől talpig egyedi

A RAM 1500-at eltérő színezéssel, anyag használattal és egyéb részletekkel teljesen az Ön stílusára szabhatja. Fedezze fel a lehetőségeit, és csodálja meg a belső tér minden apró, gondosan kidolgozott elemeit.

Zajcsökkentő technológia

Csökkentse a külső zajt és élvezze a belső csendet az aktív zajcsökkentő rendszer segítségével. Ennek a fejlett megoldásnak köszönhetően akár 57,6 dB-es körülmények között is teljes csendben érezheti Magát a RAM-ja belső terében. A prémium érzés koronájaként az 1 m2-es panorámás napfénytető nyit ajtót a szabad égre és a friss levegőre.

RAM 1500 prémium vezetőoldali utastere

Galéria

Kivételes komfort

Testre szabott kényelem

 • Hátul is kényelmes

  A RAM 1500 kategóriájában a legtöbb, 115 cm-es hátsó kabin lábtérrel rendelkezik, a hátul utazók így bármikor nyújtózkodhatnak egyet.

 • Az ördög a részletekben rejlik

  Különböző színezés? Speciális részletek? Különleges anyaghasználat? Vizsgálja meg lehetőségeit, és ámuljon el a belső tér minden apró összetevőjén.

 • Hátra dönthető hátsó ülés

  A RAM 1500 típus osztályában egyedülálló módon kínál hátra dönthető hátsó üléseket, amiket akár 8 különböző szögben is beállíthatunk.

Tárolás

MIndennek megvan a helye

 • Tágas belső

  Legyen szó szerszámokról vagy sporttáskákról, itt tényleg elfér minden. A Ram 1500 több, mint 150 literes belső tároló térrel rendelkezik, beleértve a padlón elérhető rakteret és a sokoldalúan variálható középkonzolt.

 • Variálható középkonzol

  A sokoldalúan alakítható középkonzolon könnyedén tárolhatja minden eszközét: jut hely az akár 15"-os laptop mellett az irattömböknek is, a C típusú USB töltő segítségével pedig akár útközben is töltheti a mobiltelefonját.

 • Ajtózsebek világítással

  Az ajtó oldalzsebeiben megtalálható LED lámpáknak köszönhetően könnyedén megtalálhatja a keresett tárgyat.

 • Ram Bins

  Ezek a tágas, osztályában egyedülálló, padlóba süllyesztett fedett tároló rekeszek alkalmasak nagyobb tárgyak tárolására is.

Fehér RAM 1500 borítóképe

Érdeklődsz a RAM 1500 modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a RAM 1500 modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!