Bordó Dodge Durango borítóképe

Dodge Durango

A lehetetlen csak egy szó a Dodge számára

A három különböző választható V8 motor bizonyítja a Dodge szenvedélyét a kimagaslóan erős gépek megépítéséhez és a mérhetetlen nagy vontatási erő megalkotásához.

52/48 súlyelosztás

A motor és a hátsó hajtótengely között a Dodge Durango közel tökéletes súlyeloszlással rendelkezik, mivel a leszorító erő növelése és a tapadás javítása érdekében a súlyt a hajtótengelyre tolja.

Piros Dodge Durango bal első lámpája

Motorkínálat

A választás a Te kezedben van

  • 5.7L HEMI® V8

    A 375 lóerő és 529 Nm nyomatékos 5,7 literes HEMI® V8 motor a változó szelepvezérlésű üzemanyag-megtakarító technológiával és a nyolcfokozatú automata sebességváltóval lehetővé teszi, hogy a Durango akár 10,7 literes fogyasztást is elérjen autópályán.

  • 6.4L HEMI® V8

    A Durango SRT® összkerékhajtású kivitel alapfelszereltségeként érkező 6,4 literes HEMI® V8 motor a puszta erő bemutatása. Ennek a szörnyetegnek az ereje 475 lóerőig és 637 Nm nyomatékig terjed.

  • Supercharged 6.2L HEMI® V8

    Ha meg lehet építeni, akkor meg kell építeni. A fergeteges Supercharged 6,2 literes HEMI® V8 hihetetlen erő kifejtésére képes: 710 lóerő, 875 Nm nyomaték és akár 3.946 kg-os a vontatási képessége.

Fehér Dodge Durango borítóképe

Érdeklődsz a Dodge Durango modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Durango modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!