Bordó Dodge Durango borítóképe

Dodge Durango

Fókuszban a vezető

A Dodge Durango sofőr központú belső tere a következő szintre emeli a vezetést. A számos beépített kényelmi funkciónak és a prémium kialakításnak köszönhetően az utazás igazi élmény lesz.

Minden részletében luxus

A Dodge Durango vezetőközpontú utastere prémium kategória alkotóelemeit vizsgálva is. A 10,1"-os Uconnect® 5 érintőképernyővel, vezeték nélküli töltőállomással és a rendelkezésre álló 19 hangszórós Harman Kardon® Premium audio hangrendszerrel az utazás leginkább kikapcsolódásként írható le. A több, mint 50 üléskonfigurációval és 2.407 literes maximális raktérrel pedig garantált a sokoldalúság.

Dodge Durango vezetőtere

Galéria

Maximális kényelem

A vezető és az utasok számára egyaránt

  • Digitális vezérlés

    Ismerd meg a vezetési szokásaid a Performance Pages részletes statisztikáinak segítségével. A műszerfalon található 7"-os Digital Cluster kijelző üzemanyag-takarékossággal kapcsolatos tanácsokkal is ellát vezetés közben.

  • ICS műszerfal

    A Dodge vezetőközpontú utasterét a Challenger közkedvelt, klasszikus belső tere ihlette. Az új ICS (Internet Connection Sharing) műszerfalon fizikai gombokkal vezérelheted az ülés fűtését és hűtését is.

  • Maradj kapcsolatban út közben is

    Csatlakoztasd a mobiltelefonod az Apple CarPlay és Android Auto támogatással is rendelkező Uconnect® 5 rendszerhez, és használd könnyedén kedvenc alkalmazásaidat a Dodge Charger 10,1"-os beépített érintőképernyőjén keresztül.

Fehér Dodge Durango borítóképe

Érdeklődsz a Dodge Durango modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Durango modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!