Piros Dodge Charger borítóképe

Dodge Charger

Szabadítsd fel a szörnyeteg erejét

A Dodge Charger gondosan megtervezett, nagy teljesítményű motorkínálattal, számos vezetést segítő technológiával érkezik.

Tapadás

Mard fel a betont

 • Gumiabroncsok

  A Scat Pack kivitelhez opcionálisan igényelhető, az SRT® Hellcat és SRT Hellcat Redeye kivitelek esetében alapfelszereltség a Pirelli gumiabroncsokkal szerelt 20x11 hüvelykes felnik a jobb egyenes- és oldalirányú tapadás érdekében.

 • Fékrendszer

  Bár a száguldás szabadága hatalmas élmény, a megállás éppen olyan fontos. A hatdugattyús Brembo fékek és az adaptív csillapító felfüggesztés az SRT® kivitelek esetén alapfelszereltség, a Scat Pack modelleknél opcionálisan rendelhető.

Motorválaszték

A Dodge Charger szíve és lelke a sebességre optimalizált, gondosan megtervezett és nagy teljesítményű motorkínálat.

 • Supercharged 6.2L HEMI® SRT Hellcat V8: A tápláléklánc csúcsán a teljesítményre kihegyezett Hellcat áll. Ez a szörnyeteg 717 lóerő leadására, 880 Nm nyomaték kifejtésére képes. Tapasztald meg a földöntúli erő hatalmát.
 • 392 HEMI® V8: Feszíts a 392 HEMI® V8 motorral, mely alapfelszereltség a Charger Scat Pack kivitelnél. 485 lóerő leadására, 644 Nm nyomaték kifejtésére képes. A hatékony üzemanyag-fogyasztásról az MDS technológia gondoskodik.
Dodge Charger motorja

Technológiai megoldások

A maximális teljesítmény érdekében

 • SRT® Power hűtő

  Az SRT® Power hűtő a légkondicionáló hűtőközeget a belső térből egy hűtőegységbe tereli, melyet aztán a ‘supercharger’ hőcserélőihez irányít.

 • Verseny hűtés

  Miután ment egy menetet a gyorsasági pályán, a Race Cooldown a belső hűtő szivattyú és a hűtőventilátor működtetésével segíti a ‘Supercharger’ hűtését a motor leállítása után.

 • Line lock

  Ha szeretnéd bemelegíteni a gumikat a versenyre, a Line Lock segítségével lenyomva tarthatod az első fékeket, így lehetőséged van kipörgetheted a hátsó kerekeket.

 • Rajt asszisztens

  A rajt asszisztens segítégével beállíthatjuk, hogy milyen fordulatszámot szeretnénk elérni első fokozatba kapcsoláskor.

 • Gyors indulás

  A Távoli Jármű Indító rendszer segítségével távolról beindíthatjuk a motort, aktiválhatjuk a klímaberendezést. A legendás piros kulcstartó a motor teljes potenciálját felszabadítja az SRT® modelleknél.

 • SRT® vezetési módok

  Az elektronikus szervokormánynak köszönhetően a Dodge Charger négy választható kormányzási móddal rendelkezik: Track, Sport, Auto vagy Custom.

Galéria

Felfüggesztési módok

A zökkenőmentes utazás biztosítéka

 • Sport felfüggesztés

  A sport felfüggesztés továbbfejlesztett rugókat és lengőrudakat, nagy teljesítményű Blistein® lengéscsillapítókat tartalmaz.

 • Nagy teljesítményű felfüggesztés

  Ez a felfüggesztés a Blistein® nagyteljesítményű lengéscsillapítókkal ellátott sport felfüggesztésre épül, javítja az egyensúlyozáson, a kanyarodási képességeken és a kormányozhatságon.

 • Widebody verseny felfüggesztés

  Automatikusan módosítja a jármű felfüggesztését a változó útviszonyoknak megfelelően, így biztosítva az egyenletes vezetési élményt minden körülmények között.

 • Adaptív felfüggesztés

  Egy három üzemmódú aktív csillapító rendszert tartalmaz, mely lehetővé teszi a vezető számára, hogy különböző futómű-hangolások közül válasszon a vezetési stílusának megfelelően.

Igény szerinti összkerékhajtás

A Dodge Charger a kapcsolható összkerékhajtás segítségével minden körülmények között segít az akadályok leküzdésében. A gondtalan váltásról az átviteli tok gondoskodik.

Bordó Dodge Charger áll az úton
Fehér Dodge Charger borítóképe

Érdeklődsz a Dodge Charger modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Charger modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!