Piros Dodge Challenger borítóképe

Dodge Challenger

A sebesség megszállotjainak

A Challenger a száguldás újabb dimenzióit nyitja meg vezetője előtt, garantált adrenalin löket!

Tied a választás

Nem tudsz dönteni az R/T Scat Pack, az SRT Hellcat vagy az SRT Hellcat Redeye között? Szeretnéd csökkenteni az autó súlyát a Dodge alumínium tengelyével? Nem kell aggódni, bármelyiket is választod, biztos lehet benne, hogy a pedálra lépve elképesztő élményben lesz részed.

Három Dodge Challenger áll egy épület mellett a sivataban
Elképesztő élmény

Maradj az úton

A legnagyobb sebesség mellet is stabilan az úton

 • Maximális tapadás

  A Dodge összes teljesítményt segítő technológiáját, valamint a motor minden alkatrészét a nagy teljesítmény elérésének érdekében terveztek. Ez alól a kipörgésgátló sem kivétel, ami segít a maximális tapadás elérésében, megakadályozza a csúszást és a véletlen kipörgést. A négykerék-meghajtással rendelkező V8-cal felszerelt  Dodge fenevadoknál a tapadás egy elengedhetetlen tényező a biztonságos egyben izgalmas vezetéshez.

 • Stabil eredmény

  Sok elszánt szakember kemény munkájának köszönhetően a Dodge minden évben képes újabb szintekre emelni teljesítményét. Az ideális vezetési élmény érdekében kialakított elektronikus stabilitást szabályozó rendszer három üzemmóddal is ellátott. Így lehetővé teszi a teljes be- és kikapcsolást, valamint a részleges kikapcsolást is. Ezen elven működik az autó aktív kipufogó rendszere, ami jobb akusztikát biztosít a V8-as motor hangjának, a felülmúlhatatlan utazás érdekében.

Vezetést segítő technológiák

A gondtalan vezetési élményért

 • Kipörgésgátló

  A kipörgésgátló segít a maximális tapadás elérésében, megakadályozza a csúszást és a véletlen kipörgést.

 • Elektronikus szervokormány

  Az elektronikus szervokormány a kormányozhatóság megtartását biztosítja, kritikus helyzetekben is.

 • Rajt Program

  A Rajt Program segítségével, amikor a pedált a padlóra nyomod, az az érzésed támad, mintha csak egy rakéta akarna alólad elszabadulni.

 • Performance Pages

  A Performance Pages részletes statisztikáinak segítségével könnyedén testre szabhatod a motort, a sebességváltót, a kormányzást és gázpedál működését is.

Váltók

Maradj sebességben

 • TorqueFlite® 8 sebességes automata

  A TorqueFlite® nyolcfokozatú automata sebességváltó kiváló teljesítményel és hatékonysággal bír. Az SRT® Hellcat Redeye-ban alapfelszereltségű teljesítményorientált TorqueFlite® könnyed és zökkenőmentes váltást biztosít, miközben vizuális és fizikai visszajelzést is ad az autó a kiválasztott fokozatról. Azok számára, akik élvezik az automatika adta könnyebbséget ugyanakkor a kézi váltó izgalmát: Ők a nyolc sebességes automata váltó manuális Autostick és pillangó váltó funkcióit is igénybe tudják venni a teljesebb vezetési élmény érdekében.

 • TREMEC® 6 sebességes manuális

  Azok számára, akik szeretik a kezükben tartani a helyzetet, a TREMEC® manuális váltó a rendkívül dinamikus vezetési stílus megvalósítására ad lehetőséget és igazi profi atlétává varázsolja a járművet. Alapfelszereltségként tartozik a Dodge Challenger mindhárom V8-as motorjához a maximális vezetési élmény biztosítása érdekében. Zabolázd meg a V8 szörnyeteget és szántsa fel a utcákat mind a 6 fokozattal.

Fehér Dodge Challenger borítóképe

Érdeklődsz a Dodge Challenger modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Challenger modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!