Piros Dodge Challenger borítóképe

Dodge Challenger

Első pillantástól kezdve sugárzik belőle az erő

A régi old-school gyökereivel és a modern megoldásokkal a Dodge Challenger vonzza a tekintet. Első pillantástól kezdve sugárzik belőle az erő, az Air-Catcher® fényszórói pedig pimasz személyiséget adnak neki.

A stílus örök

Kifejezi a személyiséged

 • Legenda

  A Challenger SRT® Hellcat és az SRT Hellcat Widebody az ikonikus örökséget brutális dizájnnal párosítja. Az SRT Twin Racing Stripe, a vadonatúj SRT logó, a szatén feketére festett tető és motorháztető kivételes megjelenítést nyújtanak az eleve évtizedek óta világszerte ikonként elismert Challenger külsőnek, amit hollywoodi filmszerepei segítenek igazolni.

 • Látvány

  Old school külső, modern kivitelezés: a Dodge Challenger mágnesként vonzza a tekinteteket. Most még jobban egyedivé teheted a megjelenését a felszereltséghez egyező emblémákkal, mint például a piros szemü SRT Redeye vagy a 392 R/T Scat Pack Bumblebee, valamint további különleges kiegészítőkkel.

 • Kerekek

  Még aszfalton gördülő kerekek is stílusosan forognak a Challenger-en. Az alap 18"-as szatén karbon-alumínium kerekektől a 20"-as Brass Monkey-ig, mindegyik a Dodge Challenger domináns megjelenését erősítik, miközben hozzá segítenek a teljesítményhez és a simább utazáshoz.

 • Csíkozás

  A választható verseny csíkokkal tovább fokozható az egyéni megjelenés. Az R/T oldalsó csíkjai egy visszaemlékezés az örök klasszikusokra, a stílusos Scat Pack Bumblebee csík a merész dizájn kiegészítése. A Blacktop® csík pedig félelmetes, tekintélyt parancsoló megjelenést ad az autónak.

Fehér Dodge Challenger borítóképe

Érdeklődsz a Dodge Challenger modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Challenger modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!