Márkakereskedésünk 2023. május 27-én és 29-én zárva tart.

Piros Dodge Challenger borítóképe

Dodge Challenger

A biztonság az első

Ha a vezető és az utasok biztonságáról van szó, nincs helye hibának! A Dodge Challenger segítségével nagyobb biztonságban tudhatjuk magunkat.

Mindig a biztonság oldalán

Megoldások az utasok védelme érdekében

 • Gyűrődési zónák

  A speciálisan kialakított első és hátsó gyűrődési zónák segítenek elnyelni az ütközési energiát, ezzel csökkentve az utasok sérülésének kockázatát.

 • Szilárd alapok

  A karosszéria nagy szilárdságú acélból készült. A megnövelt tetőszilárdság és az acél biztonsági keret pedig tovább növeli az utasok biztonságát.

 • Légzsákok minden irányból

  A fejlett többlépcsős vezető- és első utasoldali légzsákok, a kiegészítő első és hátsó oldalsó függönylégzsákok és az első ülésre szerelt oldallégzsákok mind az alapfelszereltség része.

Légy felkészült

Biztonságot növelő megoldások

 • Visszagurulás-gátló

  A meredek lejtőn a visszagurulás-gátló rövid ideig fenntartja a féknyomást, ezzel megakadályozva a jármű hátrafelé gurulását.

 • Elektronikus stabilitás szabályozó

  Az elektronikus stabilitás szabályozó segít megtartani az uralmat az autó felett irányváltás közben, amikor csak szükség van rá.

 • Kipörgésgátló

  A kipörgésgátló segít a maximális tapadás elérésében, megakadályozza a csúszást és a véletlen kipörgést.

Fehér Dodge Challenger borítóképe

Érdeklődsz a Dodge Challenger modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Challenger modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!