Márkakereskedésünk 2023. május 27-én és 29-én zárva tart.

Piros Dodge Challenger borítóképe

Dodge Challenger

Maximális kényelem 5 utas számára is

A Dodge Challenger kategóriájában a legtöbb utasteret kínálva lehetővé teszi, hogy az egész csapat kényelmesen elférjen.

Teljes körű kényelem

A kényelem kulcsfontosságú minden jármű esetében, a Dodge Challenger pedig ebben is a maximumot nyújtja. Kategóriájában a legtöbb utasteret kínálva lehetővé teszi, hogy akár 5 fő is kényelmesen utazzon. Az olyan technológiák, mint a rendelkezésre álló 8.4"-os, konfigurálható érintőképernyős Uconnect® rendszer pedig még tovább növeli a kényelmet Navigáció, Apple Carplay, Android Auto, kéz nélküli telefonálás és hang vezérléssel.

Dodge Challenger középse konzolja

Hangrendszerek

Minden úthoz paszol

 • Alpine® hangrendszer

  A rendelkezésre álló Alpine® Audio Group 9 hangszóróval, 1 mélynyomóval és 506 wattos erősítővel rendelkezik, ami megadja az alapot minden egyes utadhoz.

 • Harman Kardon® hangrendszer

  A rendelkezésre álló Harman Kardon® Premium Sound Group 18 hangszóróval, 2 mélynyomóval és 900 wattos erősítővel segít a hangulatot a tetőfokára hágni.

Ülések

Prémium megjelenés és kiemelkedő kényelem

 • Sportülések

  A teljesítmény ihlette sportüléseket úgy alakították ki, hogy illeszkedjenek a test alakjához és szorosan öleljenek a kanyarokban, valamint biztonságos és kényelmes vezetést biztosítsanak utazás közben. A hangsúlyos varrások még egy szinttel különlegesebb megjelenést nyújtanak a Challenger belső terében.

 • Ülés Funkciók

  A kényelem növelése érdekében az ülésekhez további extrák is igényelhetőek. A legnagyobb hőségben a hűtött első ülésekkel könnyedén felfrissülhet, a hidegebb napokon pedig fűthet, így garantáltan a kellemes utazás minden évszakban.

Fehér Dodge Challenger borítóképe

Érdeklődsz a Dodge Challenger modell iránt?

Ha még többet szeretnél megtudni a Dodge Challenger modellről, szeretnéd élőben is megtekinteni vagy kipróbálni, kérj ajánlatot online!